zaterdag 1 september 2012

Afvalzakje wordt tasje...

Mien dacht het goed bekeken te hebben: als er mooie kistjes zijn om de stofjes en prulletjes in op te ruimen, moest er ook een mooi afvalzakje in patchwork komen. Dan kan Mien dat lelijke doorzichtige plastic bakje ook van de bank afhalen en vriendjelief kijkt ook weer tegen wat minder zooi aan.

Mien aan de gang. Er moesten mooie stofjes gezocht worden en die werden gevonden in zak van de Tildastofjes, de zak van de pastelstofjes en bij de Lecien rozenstofjes. Dat zou een droom van een afvalzak moeten opleveren volgens Mien. Aldus werden er vierkantjes van 5x5 cm gesneden, aan elkaar gezet, van een leuk strookje Tildastof voorzien en met stofstrookjes en een siersteekje verfraaid. En toen zat Mien eens op haar gemakje naar de beide blokken te kijken die waren ontstaan. Eigenlijk zonde om daar "maar" een afvalzakje van de fabriceren!



Dus Mien nog eens goed nadenken, want hoe moest ze het verder aanpakken? Het lijkt erop dat Mien daar aardig aan uit is gekomen. Ze wil alleen nog een paar roosjes erop naaien, maar dat zal tot later moeten wachten. Het schijnt dat ook bij Mien thuis het huis zichzelf niet schoonmaakt en dat ook de vaat zichzelf niet doet...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten